Om Dymatec

Kort om Dymatec Aps

Dymatec Aps blev grundlagt af Henrik Andreasen i 1987. Virksomheden har til huse på Als, mellem Sønderborg og Nordborg. Højt beliggende har Dymatec en bred horisont og en flot udsigt over det alsiske landskab. At vi sætter stor pris på omgivelserne omkring os, afspejles i virksomhedens værdier om bæredygtig udvikling. Læs mere om virksomhedens værdier nedenfor.

Virksomheden har udviklet sig positivt gennem årene og har i dag et ca. 1.500 m2 stort produktionsareal. Vores kernekompetence er drejning og fræsning på højteknologiske CNC-maskiner, fortrinsvis af det innovative amerikanske fabrikat Muratec, hvis ydeevne udmærker sig i sammenligning med andre fabrikater, og vi investerer løbende i ny CNC-automatik og nye bæredygtige løsninger.

Læs mere om vores produktionsapparat og arbejdsproces her.

Hos Dymatec Aps værner vi om vores sociale og bæredygtige værdier

Vi er hos Dymatec Aps meget bevidste om, at vi som virksomhed er afhængige af mange ressourcer – teknologi, kvalificeret arbejdskraft, råmaterialer og energi. Det høje effektivitets- og kvalitetsniveau, som karakteriserer Dymatec, bygger på en klar forståelse for, at virksomheden er en del af et større netværk af aktører og udviklinger, som vi tilpasser os. Med andre ord er vi bevidste om, hvordan vi påvirker verden, og hvordan verden påvirker os. Som virksomhed orienterer vi os dog ikke bare udad, men også indad, og gør meget for at fremme et godt arbejdsmiljø og et fælles værdisæt hos vores medarbejdere, hvor medansvar og motivation er i centrum.

På baggrund af disse værdier efterstræber vi hos Dymatec at:

  • Sikre en effektiv og bæredygtig produktion.
  • Sikre at kvalitet er i højsædet.
  • Sikre en optimal grobund for videre udvikling.